Je kan meer dan je denkt!

“Sponsor-actie t.b.v. het 50-jarig jubileumconcert van de Jostiband”

Op maandagavond 5 september 2016 was het dan eindelijk zo ver; de Jostiband vierde met een spetterend optreden hun 50e verjaardag in de Ziggo Dome in Amsterdam! Liftcentraal was er bij, hierbij een kort verslag:

Als één van de sponsoren mocht Liftcentraal als speciale gast aanschuiven bij dit bijzondere concert. Het was de moeite waard, dat mag gezegd worden. We begonnen de avond met een presentatie en een rondleiding in de Ziggo Dome. Tijdens de rondleiding kwamen we al veel van de leden van de Jostiband tegen, allemaal met een gezonde spanning in de lijven.

Na de rondleiding namen wij plaats in de grote zaal. Na binnenkomst van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander zelf, barstte het feest los. Diverse “gouwe ouwe” maar ook een deel van het nieuwe repertoire werden ten gehore gebracht. Diverse bekende artiesten waaronder, Guus Meeuwis, Maan, René Froger, Ellen ten Damme en Gerard Joling zongen hun nummers onder begeleiding van de Jostiband. Tussen de nummers door waren mooie filmpjes te zien van Jostiband-leden die tijdens de voorbereidingen van het concert waren gemaakt.

Samen met de begeleiders van Ipse de Bruggen hebben de Jostiband-leden het concert van A tot Z helemaal zelf georganiseerd. Wat ons betreft is het bewijs hiermee geleverd dat je meer kan dan je denkt!

Het was een grandioze avond en Liftcentraal bedankt de Jostiband voor het mooie concert en wenst hun nog vele jaren muziek!

Neem contact met mij op