100% garantie op tevredenheid

Iedereen schreeuwt het van de daken: “ Wij hebben de laagste prijs, wij leveren de beste kwaliteit, ons product is het beste, wij zijn de snelste” en ga zo maar door. Alles draait hierin om “ wij en ons” terwijl “ u en uw” wat ons betreft centraal moet komen te staan.

Uw wensen en behoeften

Uw wensen en behoeften staan bij ons centraal. Uniek in de liftenbranche is dat wij niet werken met moeilijke contracten met lange opzegtermijnen. Wij werken voor u zolang u dat zelf wenst. Door ons werk goed te doen, willen wij er voor zorgen dat er geen noodzaak is om bij ons weg te gaan.

U kunt bij ons terecht voor liftonderhoud, reparaties en moderniseringen van alle merken en typen lift- en roltrapinstallaties. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn wij in staat om u over alle hieraan gerelateerde vraagstukken te adviseren en bij te staan.

Uw investering

Een lift of roltrap is een kostbaar bezit en u besteedt aan het liftonderhoud veel geld. Vaak een kostenpost waarbij u niet of nauwelijks weet wat er daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Liftcentraal maakt uw investering zichtbaar en zet hiervoor gepassioneerde techneuten in. Uw investering wordt door Liftcentraal weer gestoken in zaken waar het echt om gaat. Dus, wel goed en gedegen liftonderhoud maar geen overhead- en andere onnodige kosten.

“Uw investering wordt door Liftcentraal weer gestoken in zaken waar het echt om gaat”

Uw tevredenheid, daar gaat het om!

Liften hebben onderhoud nodig, dat staat vast. Uw tevredenheid is echter de basis voor onze samenwerking. Pas als u 100% tevreden bent, zijn wij dit ook. Het is, wat ons betreft, dan ook logisch dat u dan pas betaalt.

Op basis van dit gegeven nodigen wij u uit om het met ons te proberen. Wij vatten het voor u samen:

  • Géén moeilijke contracten                                              
  • Géén opzegtermijnen
  • Samenwerking zolang u zelf wenst
  • Afspraak=afspraak
  • Betalen bij 100% tevredenheid
  • Niet goed, geld terug

Spreekt u dit aan? Neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen vertellen hoe wij liftonderhoud in de praktijk brengen.

Telefoon:        071-342 10 15

e-mail:             info@liftcentraal.nl

 

Onze aanpak

U bent op zoek naar een vaste partner in Liftmanagement. Iemand die met u meedenkt of liever nog: vooruitziet. Een partij met wie u duidelijke afspraken maakt, die aantoonbaar worden nagekomen. U ontvangt overzichtelijke, periodieke rapportages, waarmee u uw investeringen verantwoordt en uw besparingen zichtbaar maakt. Indien er dan tóch een onvoorziene situatie optreedt, zorgen we gewoon dat het geregeld wordt. Afspraak is afspraak: Liftcentraal stelt de samenwerking weer centraal.

Neem contact met mij op