Even voorstellen

Michel Hof

Met zijn opgedane kennis en ervaring bij diverse toonaangevende liftenfirma’s maar vooral als oprichter en directeur van All-In Liften te Alphen aan den Rijn (Het huidige Orona) heeft Michel Hof laten zien een echte ondernemer te zijn. De liftenbranche heeft hem altijd geïnteresseerd gehouden en dit heeft in 2013 geleid tot de oprichting van Liftcentraal. Een nieuwe scherpte, vernieuwing en herstel van degelijke waarden als kwaliteit, betrouwbaarheid en vakmanschap zijn de doorslaggevende factoren geweest om deze stap te nemen. Topklasse liftonderhoud met de klant(en)wensen in de hoofdrol. Deze missie en visie wordt met open armen in “liftenland” ontvangen en de vraag neemt met de dag toe.

Michel is een echte kwaliteitsman. Zijn gevoel voor- en inzicht in kwaliteit voert in alles wat hij onderneemt de boventoon. Pijnpunten weet hij op te pikken en om te zetten in een gedegen resultaatgerichtheid. Als directeur van diverse ondernemingen heeft hij het vermogen om de hoog kwalitatieve kenmerken te benoemen en deze te activeren bij mensen.
Stijl D.I.S.C.-profiel* voor Michel: BESCHOUWER (CSD)

Kristian van Gemerden

Sinds 1 september 2015 is Kristian van Gemerden aan boord gekomen als mede-eigenaar.

Kristian is sinds 2003 werkzaam in de branche. Met name zijn dienstbetrekking bij SkyLift B.V. uit Barneveld heeft hem, door de diverse vervulde functies binnen dit bedrijf, gebracht waar hij nu staat. Kristian is van alle markten thuis maar investeert zijn tijd het liefst in het contact met de klanten. Hij is een persoon van de details maar verliest daarbij het hoofddoel niet uit het oog. Ook kan er volgens hem maar op één manier werk afgeleverd worden en dat is “niet minder dan uitstekend”.

Met zijn enthousiasme en zijn knowhow weet hij vaak binnen korte tijd wat de echte wensen en behoeften zijn van een klant. Hij zal hen vervolgens op proactieve en daadkrachtige wijze van dienst zijn bij het realiseren hiervan. Dit zal direct merkbaar zijn bij het eerste persoonlijk contact! Hij is een meester in het uitpluizen van gedetailleerde zaken en zal pas stoppen als alles boven water is. Een echte doorbijter!
Stijl D.I.S.C.-profiel* voor Kristian: LOGISCH DENKER (C)

 * voor meer informatie over de D.I.S.C. methode: http://www.renehof.nl

“Verrassend prettige manier van zakendoen”

Neem contact met mij op